Pancakes

Hello <3

I really enjoy my days off, and one thing I really love with these days are that I have time for a really good breakfast!
The thin is, I can’t get myself to eat in the morning, so I normally go for something light, smoothie or something, but, in the weekends and my days off I get the chance to make something good!

Like pancakes of outmeal, it is so nice and simple to make, and instead of milk I use water.

2 dl outmeal
5 dl water (hot)
1 egg

I pour the hot water over the outmeal, and wait for it to become porridge and then I mix in the egg

What are you doing for easter?  • Kashma sier

    Jag önskar att jag kunde vara mer som du när det kommer till frukost haha! Min sista tanke när jag går och lägger mig är att jag längtar efter att få äta lunch, och när jag vaknar så springer jag och letar efter något gott att laga. När jag jobbar så äter jag ingenting alls, just för att det är så svårt att äta på morgonen :/ Tack för receptet, måste prova det någon dag 😀

    Påsken firas hemma vid datorn (jobb) men jag klagar inte! Hur har din dag varit? =)

    • elisagul sier

      Hehe jeg klarer ikke spise når jeg våkner, derfor spiser jeg ikke på morningen på hverdager, så derfor er det digg med fridager hvor jeg bare kan stå opp, våkne og lage en god frokost når jeg blir sulten 😄 ellers har dagen vært så der hehe

Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -