Buzzador

God Mandag fine!
Håper dere har hatt en super helg, og at Mandag har startet bra :=)

Jeg er buzzer, og jeg var så heldig å få være med på på Buzze Knorr! Det betyr at Buzzador sendte meg to middagsretter fra Knorr, Thai Green Curry og Lasagne Al Forno! Yey! Dette var noen mnd siden, før jeg hadde dette domene! Uansett, mate smakte utrolig godt og jeg håper snart jeg får buzze noe annet gøy! Vil du buzze? Gi meg beskjed i kommentarfeltet, samtidig som du fyller ut mail feltet også skal jeg sende en invite til deg 🙂

Jeg klarte ikke vente med å teste ut, så jeg lagde lasagnen samme dag jeg fikk pakken! Den var utrolig god!
Du trenger bare kjøttet, melk og hakkede tomater! Alt annet er i pakken!
Jeg er glad i kokosmelk så for å lage min egen lille vri, byttet jeg ut melk med kokosmelk, jeg syntes det var godt, men det er jo smak og behag :=)

Stek og enjoy :=) haha det var godt altså!

Ha en super Mandag folkens!

Skal dere noe gøy?

#buzzador #buzzadornorge #knorrmiddagskitbuzz #FoodWorthSharingKommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -