Who cares?

Jeg har tenkt på en ting, hvem er det egentlig som bestemmer hvem som betyr noe eller ikke?
Hvorfor er noen mer verdt enn andre?
Altså, hvorfor er en som er lys i huden og kristen mer verdt enn en som er mørk i huden og muslim?
Har vi virkelig ikke kommet lenger?
Er vi virkelig ikke mer opplyste?
Jeg trodde  det var den du er som person som betydde noe jeg, ikke hvor du kommer fra eller farge på huden. Jeg blir så forbanna, skjerp dere folkens, sorry hvis du føler deg truffet, men hvis det er hvor du er fra som betyr noe er du ikke noe bedre enn den du «kritiserer» som kanskje da er en bedre person enn deg. Døm folk etter hvordan de er og ikke hvor de er fra! Seriøst!

 bilde hentet fra www.poetryfoundation.org

Og det er kanskje ekstra viktig nå om dagen! For det skjer så mye dritt rundt nå! Jeg mener, bare fordi noen ekstreme duster gjør noe idiotisk betyr ikke det at alle som er fra samme land og som har samme religion er enig den tullingen!

Forresten, bry deg 🙂

Ta vare på hverandre <3

 Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -