Kroppspress

Vi alle kjenner til kroppspresset, det å føle seg utilpass, ikke være fornøyd med seg selv! Om ikke hele tiden så en gang i blant. Det spiller egentlig ikke noen rolle hvordan en ser ut, følelsen kommer uansett!

Noen ganger kommer følelsen krypende. Uten noen spesiell grunn, det er sånn. Men jeg vil tro at stort sett er det påvirkning utenfra som påvirker hvordan vi føler oss. Det er noen som forteller oss hvordan vi skal se ut, og gjør vi ikke det føler vi oss dårlig! Men hvorfor? Hvorfor lar vi noen fortelle oss hvordan vi skal se ut og føle oss? Vi finner det over alt. Vi ser på skuespillere, modeller, musikere og på klesstørrelser. Flotte, pene og perfekte! Men det er INGEN som er perfekt! Mennesket er ikke perfekt.

Før, da var idealet å ha «noen ekstra kilo», det var et sunnhetstegn. I dag skal en veie minst mulig, men det er ikke sunt! Kroppen har ikke godt av det!

Selv tenker jeg noen ganger «om jeg bare hadde veid litt mindre» eller «om jeg hadde vært litt høyere»! Da må jeg ta tak i meg selv og tenke at, vel, sånn er det. Jeg hadde ikke vært mer fornøyd om jeg hadde veid 45 kilo og bare spist salat! Selv om salat er godt det også.

I kveld skal jeg til ei venninne, vi skal spise lasagne! Det blir skikkelig godt 🙂

La menneske være menneske og så lenge en er glad og fornøyd selv så er en bra nok! Med eller uten «ekstra kilo» eller skavanker, dessuten, alle har et eller annet de ikke er fornøyd med!

Men når det er sagt mener jeg også at en bør være sunn, ikke bare spise fast food og ligge på sofaen! En har godt av å trene og holde seg i form! Men for enn sunn kropp og ikke med tanke på kiloer! Det kroppen din blir glad av er variert mat!Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -