La meg bestemme over meg selv

Jeg er så lei av folk som skal bestemme ting for meg! Det er noe av det verste jeg vet! La meg bestemme selv!

Jeg mener når jeg sier jeg bestiller tid når jeg får penger, og de da sier, ikke noe problem, kan bestille allikevel, nei kan ikke det!

Eller når noen sier ha på deg den kjolen, du er så søt i den! Nei, jeg vil ikke det. Jeg vil ha den jeansen og den t-shorta jeg! Derfor har jeg på meg dette!

Eller, det er bursdagen din, du bestemmer, MEN ikke akkurat det stedet da, kanskje vi kunne gått dit i stedet?… Hallo… Da bestemmer jo ikke jeg! Du gjør det!

Jeg må innrømme at jeg har et problem, jeg kan ikke si nei, det er noe jeg prøver å lære meg. Jeg hater å skuffe andre. Jeg ender alltid opp med å gjøre det verre for meg selv, så jeg har blitt flinkere, men ikke på langt nær flink nok, det kommer sakte men sikkert da. Ikke for det, jeg klarer å si i fra om viktige ting, det er ikke det, men det er alle de små tingene! Så fra nå skal jeg stå opp for meg selv, og SI NEI

Kan ikke folk bare la meg være meg, og heller passe på seg selv! 🙂

Hva syntes du er irriterende?Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -