Rosa Oktober

Dette innlegget er gjort i samarbeid med Rabble, og inneholder affiliate linker!

Oktober er blitt Rosa Måned som betyr at det settes fokus på Rosa Sløyfe aksjonen og brystkreft!

Dessverre er det slik at alle kjenner noen som er rammet av denne forferdelige sykdommen kreft!
Personlig har jeg bare ett tilfelle som er nært, hvor en har tapt mot kreften! Det vil si det har vært noen i familien, men de har vært fjernt fra meg. Før jeg ble født og når jeg var liten, slike ting.
Men i fjor våres, gikk onkelen min dessverre, og det var selvfølgelig veldig trist.
Den våren ble jeg veldig overrasket over hvor fort det kan gå, fra en blir rammet av kreft, til en dessverre går bort!
Heldigvis er det jo ikke slikt at alle går bort! Det er jo fordi det har kommet et stykke på vei på forskningen over bekjempelsen av kreft! Det er kjempe bra, men vi har fortsatt et stykke igjen! Jeg syntes det er viktig og være med på å støtte forskning i dette feltet slik at vi kan få bukt med denne stygge sykdommen! Derfor har jeg støttet kreftforeningen!

Rabble er en nettside og en app du kan bruke for å finne gode tilbud til nettbutikker! De vil også, som andre sette fokus på dette 🙂 Besøk gjerne RABBLE sine nettsider:

I tillegg til at Oktober er Rosa Måned er det jo også en høstmåned, og en ny sesong er i gang! Da kan det jo være greit å fornye garderoben litt, jeg trenger i alle fall både varmere klær og sko. Og som alltid sjekker jeg Rabble etter rabbatkoder, som f.eks. BUBBLEROOM denne gangen. Det finnes det masse fine jakker og sko til den fine årstiden vi går inn i nå!

Og så vil jeg bare oppfordre dere til å støtte kreftforeningen for det er en så god og viktig sak sak!Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -