Vi har alle en…

Fortid og den henter deg alltid igjen! I tillegg til at en alltid har en tendens til å ende i de samme gamle sporene som tidligere! Det gjelder i alle fall meg! Jeg lærer aldri!  Eller, det vil si, jeg TROR jeg har lært nå, kanskje! Jeg vet ikke, en skal jo ikke tro men VITE! Uansett.

Jeg tenker alle har den ene personen en alltid går tilbake til, yes vi snakker LOVE! Jeg tenkte lenge denne personen var en barn/ungdoms kjæreste, og det var det nok lenge også. Men nå i det siste har jeg tenkt at det var nok ikke det! For nå i de siste årene var det en helt annen person enn den personen som keep comming in to my life. Han trodde jeg var the one that got away, eller noe sånt! For vi har jo alle en sånn også?

Og det er liksom ikke hele tiden, men i perioder, så tenker jeg, HVORFOR?
Hvorfor kommer du? Hvorfor sier jeg ALLTID ja? Hvorfor gir jeg etter?
Hva er det som gjør at vi gjør den samme feilen igjen og igjen? Og hvorfor er det ALLTID når en tenker en har glemt og moved on? Så står de der da! Hva nå?
Skal jeg falle og gå på tryne igjen? Eller skal jeg leve i troen, denne gangen dere! Eller bare si enough?
Well…


Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -