Tulle og Le

Noen ganger er det morsomt å tulle og le. Ei venninne og jeg lekte oss med kameraet ute en dag og det var så morsomt, vi hadde det så gøy. En kan jo ikke alltid være seriøs! Haha, nei da, men jeg mener det er viktig og kunne tulle og tøyse litt nå og da!

I tillegg til at vi tøyset, var det også litt for venninnen min skulle sminke, hun er make up artist og skulle øve seg, det hender hun bruker meg som modell.
Når hun skulle ha den ene eksamen sin brukte hun også meg som modell, det var kjempegøy å være med på, og jeg lærer jo litt jeg også, selv om jeg ikke er like interessert i sminke som venninnen min da! Til hverdags er det nok med maskara for meg, og får å sette litt farge leppestift, men ikke alltid det.  Jeg har alltid vært ganske naturlig.

Gjør dere tøysete ting?

Nå skal jeg til Årvoll Gård og tulle mer med amatørteatet Bjerke Dramatiske Selskab! Si i fra om dere ønsker å bli med dere også da!Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -