Buzz på en Tirsdag

Dette innlegget er laget i samarbeid med Buzzador og jeg fikk yoghurten av de!

Buzzador er en samarbeidspartner hvor en kan få prøve ting en får gratis, eller til en rabattert pris, mot å skrive om produktet, legge ut på sosiale medier osv, rett og slett buzze produktet!

Denne gangen fikk jeg prøve Gresk Yoghurt! Den kom i to smaker.

Den jeg likte best var mango! Jeg er glad i mangosmak da!
Har du lyst til å prøve ulike produkter? Si i fra da vel, så fikser vi det :)!

Uansett, i dag skal jeg ha sangtime igjen, i forrige uke var det høstferie, så da var det ikke, så jeg gleder meg, jeg har nesten abstinenser når det er ferie haha! Men altså, det er så gøy! Tenk om jeg bare kunne blitt så flink at jeg kunne leve av musikken, det hadde vært så gøy!

Men aller først er det noen timer på jobb

Har dere noen hobbyer?

Ha en super tirsdag!Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -