Kjære nabo

Vær så snill! Ikke krangl!

Jeg har en fin nabo i leiligheten under meg! Altså når jeg kommer hjem fra jobb krangles det, på kvelden krangles det, noen ganger karangles det når jeg våkner, da har det vært krangling hele natten må du vite! Jeg sitter med kun et spørsmål, HVORFOR? Hvorfor er dere fortsatt dere to? Det kan umulig være koselig. Det er ikke normal krangling, og det er omtrent hver dag!

Noen ganger tror jeg at huset skal rase for ting, kanskje en av de?, går veggimellom. Nå er de i gang igjen! Ikke på sitt værste

Det får meg også til å lure på generelt plan, hva er det som gjør at folk ikke kan være hyggelig med hverandre? Jeg mener, hva får folk til å ville krangle hele tiden. Jeg kan også bli irritert på ting og mennesker, men jeg vil jo ikke krangle, jeg ønsker jo å løse det på en ordentlig måte! Ikke slå og sparke!

 Uansett, ha en super dag da folkens Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -