Slike Som Dere

Hei fine <3

Jeg har tenkt på en episode jeg vil dele med dere, som skjedde for noen år siden, som egentlig irriterer meg litt av et par grunner!

For mange år siden hadde jeg en periode jeg farget håret sort. Jeg har alltid litt likt og være mørk, altså jeg er jo ikke lys i utgangspunktet, men jeg har så lenge jeg kan huske syntes det vært gøy å farge det mørkere.

Denne episoden jeg vil fortelle om skjedde da jeg jobbet på et bakeri, og en eldre dame kommer inn. Mens jeg ekspederer henne spør hun om jeg bruker hijab til vanlig. Idet hun spør, lurer jeg på hva jeg skal svare! Det går det fort igjennom hodet mitt, skal jeg la det passere, skal jeg late som ingenting? Skal jeg starte en diskusjon med denne gamle damen? Men det er jo en kunde, og jeg tenkte det ble for dumt og starte en diskusjon, så jeg bare smiler og svarer nei, jeg gjør ikke det. Og tenker at det egentlig er det!For den gamle damen følger opp med et»nei, for slike som dere bruker jo ofte hijab fordi da blir dere ikke gjenkjent når dere
gjør noe galt»! Nå tenkte jeg virkelig å sette henne på plass!


Men altså det jeg vil frem til er at det irriterer  meg at vi i Norge, fortsatt driver med tull som dette. Altså ordene snakker for seg selv, fordi de viser at denne personen har null peiling! Jeg forsto det, men jeg skjønner at slike kommentarer flere ganger daglig blir forbanna irriterende! Jeg hadde blitt forbanna! Uansett, slike kommentarer viser jo bare uvitenhet, men hvorfor er vi så uvitende? Vi  lever jo i en tid hvor vi kan få informasjon lett som bare det! Hvorfor i all verden kan vi ikke inkludere hverandre? Hvorfor er vi så forbanna opptatt av hva vi kler oss i? Hijab eller ikke, spiller det noen rolle? Hva plager det deg? Altså, jeg mener, dersom jeg ønsker å kle meg i minikjørt, kor, utringet topp, og hijab, ja vel, da gjør jeg det! (Ja, jeg vet det, men det er for å poengtere)!

For, er det ikke personligheten og ikke klærne som gjør om du syntes om meg eller ikke?

En annen ting som irriterer meg er dette:
Jeg konkluderte med at jeg lar det gå, fordi det er en eldre dame, respekt for de eldre og alt det der! Men etterpå tenkte jeg meg om. Hvorfor skal vi la ting passere bare fordi de er eldre? Jeg hører det så ofte! Men det er fordi  den personen er eldre. Men hvorfor er det en unnskyldning? De burde jo faktisk vite bedre, de har jo levd og fått erfaring, men nei da, vi skal la de ture frem som de vil! Uansett. Er det riktig?

Skal dere noe gøy i dag?  • Er det mulig? 😦 Skulle tro man var kommet lenger enn som så i dag, av og til blir jeg overrasket over hva folk får seg til å si…

    • elisagul sier

      I know! Helt sykt, jeg fikk latterkrampe, så fikk jeg skikkelig dårlig samvittighet fordi jeg jobbet med en muslim, og selv om vi lo av hun dama, syntes han det var kjipt også

Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -