En tar alle sine valg

Hvorfor er det slik at noen ender opp i en sirkel av dårlige rutiner?
Jeg må innrømme at jeg føler meg ganske heldig som har det livet jeg har. Det er selvfølgelig ting jeg gjerne skulle gjort og fått til, men jeg tror det er bra og ha noe å streke seg etter! Men jeg har det veldig bra! God jobb, sted og bo, mat på bordet, gode venner, herlig familie!

Men, på den andre siden er det folk som ser ut til at de bare vasser i tull og kommer seg ikke ut! Jeg har ei venninne som er der! Noe er ufortjent og noe er selvfølgelig selvgjort. Men jeg mener, noen valg tar en bare selv, og til syvende og sist er det disse valgene en tar som setter en i forskjellige situasjoner. Som å sette seg i bilen og kjøre mens en har promille. Denne personen er kanskje ikke like heldig som meg fra starten, for familien er vel ikke den beste, og opp igjennom har vennene ikke vært så bra med noen få unntak, men de som denne personen har holdt rundt seg er de som gang på gang har såret, skuffet og skadet.

Når folk rundt deg gang på gang backstabber deg, vel da må du slutte og la de gjøre det, du velger selv og la de fortsette ved å gi de sjansen! Enkelt og greit du må bare fjerne de fra livet ditt! Det kan være vanskelig, men nødvendig

Jeg lurer også på hva som gjør at noen bare får alt rett i fanget, og trenger ikke løfte en finger for seg selv. Alt kommer bare dalene til de! Mens andre uansett hvor hardt de jobber for ting, skjer det bare ikke!

Så min venn, min oppfordring til deg er igjen! Få disse menneskene ut av livet ditt, kanskje du må leve litt kjedeligere enn i dag, men det er bare sånn det må bli hvis du vil ut av den ringen av dårlige hendelser og situasjoner!

Kanskje det hjelper deg å se det svart på hvitt?Kommentera

Legg inn en kommentar

- Website by Kashma Izat -